Baix Ebre, paradís del cicloturisme

CAT | ES


Tortosa organitza un curs de formació turística adreçat als establiments de serveis de la ciutat

L’objectiu del curs, que és gratuït, és facilitar més eines a l’hostaleria, la restauració i el comerç, com a primeres referències dels visitants durant la seua estada a Tortosa

Etiquetes   turisme, cursos, tortosa, baix ebre, terres ebre

Publicat el18/2/2020

Tortosa organitza un curs de formació turística adreçat als establiments de serveis de la ciutat | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... El curs té una durada de 6 hores repartides en una sessió teòrica i una de pràctica


El departament de Turisme de l’Ajuntament de Tortosa ja ha obert les inscripcions per poder assistir al nou curs de formació turística per a professionals de l’hostaleria, la restauració i altres professionals del sector serveis. Es tracta d’un tipus d’activitats que en molts casos suposen el primer punt de contacte dels turistes, una vegada ja són a la ciutat. Per aquest motiu, el curs pretén facilitar-los més eines perquè puguen ampliar els seus coneixements i respondre a les demandes que els visitants puguen adreçar-los pel que fa a la informació bàsica de l’experiència turística: orientar-los de manera fàcil perquè puguen arribar als principals espais patrimonials, indicar-los on és l’oficina d’informació, on estacionar, o altres necessitats que puguen tindre a l’hora de fer el recorregut per la ciutat.

El curs, que és gratuït, es divideix en dos sessions: la primera, de caràcter teòric, es durà a terme a l’aula didàctica del Museu de Tortosa i abordarà les preguntes indispensables que els turistes poden plantejar en arribar a la ciutat. La segona consistirà en una visita guiada pels principals espais patrimonials.

Les dates del curs són el 27 de febrer (sessió teòrica) i el 5 de març (visita), de 16 a 19 h. D’altra banda, també es repetirà el 3 i 10 de març amb el mateix horari.

Les inscripcions es poden fer en aquest enllaç.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu