Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Tortosa acull els Campionats de Catalunya d'Escalada de Bloc i de Dificultat

Serà aquest pròxim cap de setmana al Pavelló Municipal de Ferreries

Etiquetes   esports, escalada, tortosa, baix ebre

Publicat el4/10/2017

Els pròxims dissabte 7 i diumenge 8 d'octubre, el Pavelló Municipal de Ferreries de Tortosa acollirà els Campionats de Catalunya d'Escalada en Bloc i d'Escalada de Dificultat, coincidint les dos disciplines en un mateix cap de setmana per tal d'afavorir el màxim número de participants.

El campionat començarà el dissabte a les 9h del matí. Durant la primera jornada es disputarà el campionat de bloc de les categories sub18, veterans i absolut. Les categories sub12, sub15 i veteranes disputaran el campionat de dificultat. El diumenge la competició es realitzarà a la inversa.

Les competicions estan organitzades per la UEC-Tortosa, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i la Federació Catalana d’Alpinisme i Escalada, amb el suport de l'Ajuntament de Tortosa.

Així mateix, el dissabte 14 d'octubre, tindrà lloc també al Pavelló Municipal de Ferreries l’Open d’Escalada en Bloc, una competició per a la qual no cal estar federat i que s’obre a tothom que hi vulgui participar prèvia inscripció, amb el patrocini de Decathlon-Tortosa i el suport de Tortosaesport / Ajuntament de Tortosa.


Tortosa acull els Campionats de Catalunya d’Escalada de Bloc i de Dificultat | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

comparteix-ho