suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


Tornen les visites guiades al Castell d'Ulldecona

Acabades les obres de millora i consolidació, les visites es faran tots els dissabtes a les 16 h prèvia reserva

Etiquetes   turisme, turisme cultural, ulldecona, montsia, terres ebre, patrimoni

Publicat el31/1/2022

Tornen les visites guiades al Castell d’Ulldecona | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Tornen les visites guiades al Castell d'Ulldecona


Una vegada finalitzades les obres de millora i consolidació de les estructures arqueològiques del Castell Medieval d'Ulldecona, l'espai ja es pot tornar a visitar.

De moment, les visites guiades tindran lloc tots els dissabtes a les 16 h prèvia reserva a través del web turismeulldecona.com. El preu de la visita és de 10€ per persona (menors de 10 anys gratuït). El punt de sortida serà des de l'Oficina de Turisme.

D'altra banda, des de l'Ajuntament d'Ulldecona s’ha organitzat quatre jornades de portes obertes destinades als veïns i veïnes del municipi i barris. En aquest cas, les les visites seran gratuïtes i es faran el primer diumenge de febrer, març, maig i juny, d’11 a 13h. En aquest cas, també serà imprescindible la reserva prèvia, que es podrà fer a l’Oficina de Turisme (turisme@ulldecona.cat o 619 770 869), fent constar nom, cognoms, dni, telèfon de contacte i dia de la visita (6/2, 6/3, 1/5 o 5/6). Les places per grup són limitades.


Per: Redacció

Fotos: Turisme Ulldecona

comparteix-ho