suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


Torna el Terres Travel Festival, la gran festa del cinema i el turisme a les Terres de l'Ebre

El certamen, que té Tortosa com a seu principal però també ha programat activitats a Amposta i Deltebre, se celebrarà del 4 al 12 de setembre

Etiquetes   turisme, entorn, tortosa, amposta, deltebre, terres ebre

Publicat el2/9/2020

Torna el Terres Travel Festival, la gran festa del cinema i el turisme a les Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Destinacions turístiques singulars, històries sobre el patrimoni històric i natural o relats de viatges pels cinc continents. Aquestes només són tres de les temàtiques que s'aborden en els 105 films turístics i 44 documentals de la selecció oficial, una part dels quals s'han programat en la quarta edició del Terres Travel Festival. El certamen, que té Tortosa com a seu principal però també ha programat activitats a Amposta i Deltebre, se celebrarà del 4 al 12 de setembre. El certamen preveu la presència de directors, productors, professionals del cinema i del turisme d'arreu del món que participaran en una vintena de sessions de cinema, debats i xerrades i taules rodones. Entre les novetats d'aquesta edició cal destacar el lliurament d'un premi especial a la millor producció que estimuli el desig de tornar a viatjar després de la pandèmia del coronavirus. El nou premi, que porta per títol Recomencem i està apadrinat pel Patronat de Turisme de les Terres de l'Ebre, s'entregarà en el marc de la cerimònia de lliurament de guardons, el dimecres 9 de setembre al Restaurant Racó de Mig Camí de Tortosa.


Foment del turisme sostenible

El Terres Travel Festival és l'únic certamen especialitzat en audiovisual turístic que se celebra a Catalunya i a tot l'Estat i des de 2019 és membre del circuit CIFFT, el Comitè Internacional de Festivals de Cinema Turístic que aplega 18 festivals d'arreu de món i constitueix una competició única al món, destinada a premiar les millors pel·lícules de turisme del món. Terres Travel Festival dinamitza el territori de manera directa i implica el conjunt de la ciutadania en el foment del turisme sostenible, mitjançant el suport a les indústries culturals locals i reforçant la seva imatge i atractiu de marca. L'organització del Terres Festival ha elaborat un protocol d'actuació per adaptar-se a les mesures que puguin aplicar les autoritats sanitàries.

Tanmateix, es confia que les eventuals restriccions no afectin el normal desenvolupament de la quarta edició del festival.


En aquest enllaç hi torbareu tota la programació.


Per: Redacció

Foto: Cedida