Sant Jaume d´Enveja, harmonia natural

CAT | ES


Torna la Marxa senderista de la Comarca del Matarranya

Serà el 13 de març a Torre del Comte. La data límit d’inscripcions és el 9 de març o fins esgotar-se les 475 places

Etiquetes   activitats outdoor, marxes, senderisme, comarca matarranya, torre del comte

Publicat el16/2/2022

Torna la Marxa senderista de la Comarca del Matarranya | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Després de dos anys sense poder-la celebrar a causa de la pandèmia, Torre del Comte acollirà, el diumenge 13 de març, la 19a Marxa senderista de la Comarca del Matarranya i 20a Marxa pels camins de Torre del Comte

Com a novetat, la Marxa està limitada a 475 participants i, per motius sanitaris, no hi haurà el dinar final, tot i que es conserven els avituallaments durant el recorregut. Els participants podran escollir entre dos recorreguts, un de llarg, amb una distància de 23 km i un de curt, amb una distància de 14 km.


Descripció del recorregut

La marxa comença i acaba a la Plaça Major de Torre del Comte. Surtim pel camí vell de la Freixneda fins a la canal, pugem a les Capellanies i ens dirigim als Pantanos, cap al Mas de l'Estudiant per després baixar a la Raurera, caminem pel Regall fins a la Font de les Perxaes, creuem la via verda i aquí se separen les marxes, la curta continua per la via verda fins a l'antic pas a nivell, creua pel Pont Romà i pel Regall arriba fins a la Font del Gos, on es torna a ajuntar amb la marxa llarga.

La ruta llarga continua pel Mas de les Perxaes, el Mas de Pina, Mas de Cames, Mas de Crua, Mas del Rano, i d'allí continuem fins a la Pedra Cavallera, on parteixen els termes de la Torre del Comte, Vall-de-roures i Queretes. Ens dirigim cap a la Font de les Boldones, pujarem al Mas de la Casa i pel camí vell de Calaceit creuem el Pont Romà i arribem a la Font del Gos, entrant al poble pel Pontet de Gel.


Inscripcions

Les inscripcions tenen un preu de 10 € els adults, 7€ els federats i 5 € els menors de 12 anys. La data límit per a inscriure's és el dimecres 9 de març o fins a completar les 475 places disponibles.

En aquest enllaç trobareu més informació així com la butlleta d'inscripció.


Per: Redacció