Ulldecona, un passeig per la història

CAT | ES


Torna la Fira Gastronòmica de la Sénia, la fira que promociona dels productes alimentaris artesans i de proximitat

Tindrà lloc el el 7 i 8 de maig i ja estan obertes les inscripcions per als expositors

Etiquetes   vida activa, turisme gastronomic, fires gastronomiques, la senia, montsia, terres ebre, territori senia, terres de cruilla,

Publicat el14/3/2022

Torna la Fira Gastronòmica de la Sénia, la fira que promociona dels productes alimentaris artesans i de proximitat | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Entre les activitats de la Fira destaquen les demostracions a càrrec de grans mestres culinaris


Després de dos anys sense poder celebrar la Fira Gastronòmica a causa de la pandèmia de la Covid, l'Ajuntament de la Sénia torna a posar en marxa l'organització d'aquesta mostra en la seva 18a edició, que tindrà lloc els dies 7 i 8 de maig de 2022.

Aquesta fira està dedicada a la gastronomia popular, artesana i de proximitat, que es complementarà amb exhibicions culinàries, degustacions de producte km0, representacions d'oficis tradicionals i espectacles diversos per tot el nucli antic d'aquesta vila del Montsià.

La Fira Gastronòmica de la Sénia té com a objectiu potenciar i donar a conèixer la cuina popular, artesana i de proximitat als visitants. En les últimes edicions, la fira s'ha convertit en un espai on es fusionen demostracions de cuina en viu, degustacions de producte km0, representacions d'oficis tradicionals, exposicions i espectacles diversos per tot el nucli antic d'aquesta vila del Montsià. Els comerços locals també surten al carrer per tal de celebrar el que ja s'ha convertit en unes esperades festes de maig.

Paral·lelament, amb l'objectiu d'atreure el major nombre possible de visitants, durant tot el cap de setmana, s'estan organitzant altres activitats que s'ha demostrat que tenen molt bona acollida entre el públic, com són les tradicionals curses de cavalls pura sang, que tindran lloc diumenge al matí a l'Hipòdrom del Pla de Roquillo.

Els expositors interessats en participar a la Fira han de contactar amb el departament de Turisme de l'Ajuntament de la Sénia al telèfon 977 713 000 (ext. 7), o mitjançant el correu electrònic turisme@lasenia.cat.


Torna la Fira Gastronòmica de la Sénia, la fira que promociona dels productes alimentaris artesans i de proximitat | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Per: Redacció

Fotos: Cedides