suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


Torna la Festa del Tren de Móra la Nova amb activitats per a tots els públics

La segona edició de la Festa, tindrà lloc aquest cap de setmana 6 i 7 d’octubre, reforça les activitats adreçades a tots els públics i, molt en especial, al públic familiar

Etiquetes   turisme, mora la nova, ribera ebre

Publicat el3/10/2018

Torna la Festa del Tren de Móra la Nova amb activitats per a tots els públics | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El 6 i 7 d'octubre tindrà lloc a Móra la Nova la segona edició de la Festa del Tren al Museu del Ferrocarril, que formarà part de l'Any Europeu del Patrimoni Cultural. El programa d'enguany reforça les activitats adreçades a tots els públics i, molt en especial, al públic familiar. A banda dels tallers per famílies dedicats a la música, l'art, la ceràmica i els jocs, s'inclouen noves activitats com l'espectacle “Laberta Delpoblet” dirigit a lectors d'un a tres anys, i una sèrie de visites guiades pensades per als més petits. També s'han potenciat el circuit de trajectes en trens a escala cinc polzades i els jocs de rol amb la presentació d'una nova activitat.

Un dels plats forts de la Festa del Tren d'enguany tornarà a ser la visita teatralitzadaUn passeig per l'estació” a càrrec del grup de teatre local “L'Estació”, que es representarà en el seu format definitiu. Fa uns mesos el grup de teatre va incorporar una nova escena i per la Festa del Tren s'estrenarà la darrera escena que faltava del guió inicial, amb l'aparició de nous personatges, històries i anècdotes relacionades amb l'estació de Móra la Nova.

A més de la possibilitat d'accedir al material ferroviari exposat i en moviment, aquesta serà la primera edició en què els participants podran gaudir de recorreguts dins del recinte del Museu a bord de la vagoneta de passeig “El Tro”, inaugurada ara fa uns mesos. També es presentaran una primera versió de la gran maqueta en construcció “Basingstoke” i els elements que s'estan restaurant per a la composició del tren històric turístic “Lo Caspolino”.

Els voluntaris en acció, les exposicions, la visita oberta als diferents espais del museu, el cinema ferroviari, els dinars populars i el mercat d'objectes i maquetisme ferroviari completaran el programa de 2018 que ha comptat amb la col·laboració de diverses entitats locals i comarcals. El preu diari de l'entrada és de 5 euros i tota la informació es pot ampliar a la pàgina web www.festadeltren.cat.

Programa d'activitats de la Festa del Tren 2018Venda online productes de la Terra

comparteix-ho