Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Torna la Festa dels Menuts: la gran festa familiar del Delta de l'Ebre

Tot un cap de setmana, dissabte 27 i diumenge 28 d’abril, ple de diversió en família i en un entorn natural únic

Etiquetes   vida activa, activitats en familia, turisme familiar, natura, delta ebre, amposta

Publicat el17/4/2024

Torna la Festa dels Menuts: la gran festa familiar del Delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


MónNatura Delta de l'Ebre serà l'escenari el cap de setmana del 27 i 28 d'abril d'una gran festa familiar en què els nens i nenes podran gaudir d'activitats, jocs i tallers infantils rodejats del paisatge, les tradicions i la gastronomia del Delta de l'Ebre.

La festa està dedicada a la natura i entorn del Delta, amb tallers sobre les fascinants aus del Delta de l'Ebre, jocs de la desconeguda fauna que viu al mar, contacontes i moltes més propostes per divertir-se en família. Seguint amb la línia d'altres anys i emmarcat en el Projecte BIORESILMED, la festa està dedicada al medi ambient i la natura.

La Festa dels Menuts coincideix amb el dotzè aniversari d'aquest equipament de la Fundació Catalunya La Pedrera, per al qual han passat prop de 280.000 visitants. Cada any s'organitzen al voltant de 700 activitats i tallers diferents d'ornitologia, natura i tradicions del Delta per a totes les edats posant en relleu el valor mediambiental de la zona del Delta.

Consulteu el programa de la festa aquí.profisio - fisioteràpia esportiva i per a la salut - Amposta - Joan Lluís Fernàndez (col·legiat 10289)Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho