suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


Torna l'estiu i amb ell hi torna el Kayak & Memory

Enguany, a més, es recupera el Kayak & Memory entre Vinebre i Móra d’Ebre, que ens donarà una altra visió de la Batalla de l’Ebre

Etiquetes   turisme, vida activa, turisme familiar, turisme fluvial, turisme cultural, riu ebre, terres ebre, ribera ebre

Torna l’estiu i amb ell hi torna el Kayak & Memory | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'estiu ens porta, un any més, a noves edicions del Kayak & Memory, una activitat que segueix sent única en tot l'Ebre, combinació de caiac, natura i història i que ens permet entendre millor la nostra història en el mateix escenari on hi va passar tot.

Enblau ens proposa de nou que els acompanyem en aquest interessant i inèdit viatge pel riu Ebre i a través de la història, per conèixer tots els fets que varen ocórrer durant la Guerra Civil i especialment en la Batalla de l'Ebre, acompanyats del guiatge de Terra Enllà.

Enguany, a més, es recupera el Kayak & Memory entre Vinebre i Móra d'Ebre, que ens donarà una altra visió del conflicte bèlic.


Aquestes són les dates:

Un riu republicà, de Vinebre a Móra d'Ebre: 14 de juliol - 26 d'agost

Un tram de gran bellesa i que encara conserva vestigis de la Batalla de l'Ebre. Aquí el riu ens portarà a coneixer els fets de la Guerra Civil, centrant-nos sobretot en l'exèrcit republicà: qui eren, com era el seu dia a dia, quina relació tenien amb la població civil....


La lluita dels pontoners, de Móra d'Ebre a Miravet: 25 de juny - 30 de juliol - 11 d'agost - 16 de setembre

Un dels trams més coneguts de l'Ebre que ens portarà fins a Miravet per un paisatge i uns racons idílics. Navegant per la Batalla de l'Ebre coneixerem els pontoners i la seva incansable tasca per permetre que les tropes i els ferits poguessin creuar el riu.

L'activitat comença a les 9h, a l'embarcador de Vinebre o de Móra d'Ebre. En total cal comptar unes 3 hores de ruta. El preu és de 35€ per persona (consultar descomptes per menors de 14 anys).

Es tracta d'una activitat apta per tothom, acompanya al grup un monitor de caiac, i el nivell de les explicacions històriques s'adapta als coneixements del grup.

Cal reserva prèvia. Places limitades. Per a més informació i reserves: 665320828 / info@enblau.cat


Per: Redacció

comparteix-ho