butlletí EbreActiu

CAT | ES


Torna el Delta Birding Festival

La fira ornitològica més important del Mediterrani torna el 24, 25 i 26 de setembre després d’haver d’ajornar l’edició 2020 a causa de la covid-19

Etiquetes   natura, delta birding festival, ornitologia, fires, delta ebre, amposta, terres ebre, turisme natura

Publicat el29/6/2021

Torna el Delta Birding Festival | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Imatge d’arxiu de l’edició 2019


Després que la pandèmia de la Covid obligués a ajornar l'edició 2020, el Delta Birding Festival torna aquest mes de setembre. Així, durant els dies 24, 25 i 26 de setembre, el Delta de l'Ebre, un dels espais naturals més importants de la Mediterrània Occidental, serà l'escenari del festival, un punt de trobada d'ornitòlegs i naturalistes, que ofereix un programa d'activitats molt ampli i atractiu amb conferències, cursos, tallers, concursos, etc… acompanyat d'una gran fira de productes i serveis.

L'organització s'ha marcat com a prioritat, la seguretat d'expositors i visitanats. Per tant, s'aplicaran les mesures de seguretat i higiene vigents que decreten les autoritats sanitàries. Hi haurà control d'aforaments, ventilació permanent dels espais tancats, es potenciaran les activitats a l'aire lliure i es facilitaran les distàncies de seguretat, entre altres mesures.

En aquests moments s'està tancant la graella de conferències i activitats, una informació que s'anirà actualitzant al nou web del Festival.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho