MESTRÀLIA, 14a edició Fira de Lutiers. Campredó, 8, 9 i 10 de juliol.

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/28/2022#) AND (caducitat>=#6/28/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Torna la Cursa per Muntanya de Tivissa

Des de l’organització avisen que la d’enguany, que tindrà lloc el diumenge 10 d’octubre, serà una cursa més discreta i senzilla, però asseguren que mantindrà l’essència que caracteritza la Cursa

Etiquetes   activitats outdoor, curses muntanya, tivissa, serra llaberia, muntanyes de tivissa vandellos, ribera ebre, terres ebre

Publicat el22/9/2021

Torna la Cursa per Muntanya de Tivissa | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Imatge d'arxiu de la Cursa per Muntanya de Tivissa


Després de la cancel·lació de l'edició 2020 a causa de la pandèmia de la Covid, el diumenge 10 d'octubre, Tivissa tornarà a viure un dels esdeveniments esportius més importants del municipi, la XV Cursa per Muntanya de Tivissa. Des de l'organització avisen que, adaptant-se a les mesures de seguretat, la d'enguany serà una cursa més discreta i senzilla, però asseguren que mantindrà l'essència que caracteritza la Cursa per Muntanya de Tivissa: cresta, roca, pedra.

Hi podran participar un total de 150 corredors (per ordre d'inscripció), en un únic recorregut de 17 km. La sortida es farà de manera esglaonada, en grups de 20 participants. Caldrà portar mascareta durant els primers 50 metres de la cursa i, en arribar, caldrà guardar la distància de seguretat. No hi haurà el tradicional dinar popular, que s'ha substituït per un dinar per a emportar.

Les inscripcions tenen un preu de 15 euros per participant i estan obertes fins el 30 de setembre o al completar el nombre de 150 inscrits.

La cursa també té una vessant solidària, així, el Club Extrem Team Tivissa, organitzador de l'esdeveniment, farà una aportació de la inscripció de cada corredor per la Lliga contra el Càncer de Tivissa. Igualment, gran part de la neteja de camins anirà a càrrec de l'empresa d'inserció socio-laboral del Consorci de la Serra de Llaberia.


Font: Redacció

Foto: EbreActiu