DOS PEDRES FONTCALDA. GASTROESPAI - Gandesa (Terra Alta)

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/26/2022#) AND (caducitat>=#6/26/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Torna la cursa de muntanya Duextrem Amposta

Amb 5 modalitats de recorregut, les inscripcions estan obertes fns al 13 de setembre

Etiquetes   activitats outdoor, curses muntanya, amposta, montsia, terres ebre, circuitebre

Publicat el12/9/2019

Torna la cursa de muntanya Duextrem Amposta | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


L'11a edició de la cursa Duextrem Amposta torna aquest diumenge 15 de setembre. Organitzada pel club BTT Montbike, la cursa de muntanya comptarà amb diferents modalitats de recorregut de trail i marxa per la zona Nord-oest de la serra del Montsià. Les inscripcions estan obertes fins al 13 de setembre.

Amb sortida i arribada a la finca de Temps de Terra, a 4 km d'Amposta, les curses són una barreja de terreny tècnic i ràpid, pujades exigents, baixades ràpides i algun pla; tot passant per paratges típics de les muntanyes mediterrànies amb elements característics com les fonts, els boscos de carrasques o les construccions de pedra seca. A més, la cursa ofereix als participants unes vistes privilegiades de la silueta del delta de l'Ebre, de la plana del Montsià i del massís dels Ports.

Aquesta edició, els recorreguts del Duextrem, tots puntuables al Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l'Ebre, son els següents: Cursa Clàssica (21 km i +1.350 m); Cursa Júnior (15,7 km i +1.070 m); Cursa Exprés (15,7 km i +1.070 m); Cursa Cadet (10,7 km i +685 m); i Marxa popular (10,7 km i +685 m).

La propera cita del circuit ebrenc de curses per muntanya serà el 29 de setembre a Alcanar, amb la XIII Pujada Al Montsià "Memorial Francesc Bort (Madro)".Molí Hospital. Un antic molí del segle XIV restaurat i convertit en habitatge turístic de categoria superior