Argila. XXIX Fira de la Terrissa i la Tradició. La Galera, de l’1 al 5 de maig 2024

CAT | ES


Torna la IV edició de La Garba que incorpora a SB Hotels com a title sponsor

Serà el cap de setmana del 23 i 24 de març a l’Ampolla

Etiquetes   activitats outdoor, ciclisme, gravel, btt, terres ebre, parc natural delta ebre, parc natural ports, cicloturisme

Publicat el22/2/2024

Torna la IV edició de La Garba que incorpora a SB Hotels com a title sponsor | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El cap de setmana del 23 i 24 de març, l'Ampolla tornarà a ser l'epicentre del cicloturisme a les Terres de l'Ebre i és que arriba la IV edició de la SB Hotels La Garba, la prova de gravel de referència al Delta de l'Ebre.

Aquesta proposta cicloturista no competitiva ofereix l'oportunitat de conèixer les Terres de l'Ebre a través del ciclisme, en concret del gravel, i descobrir aquest territori declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO el 2013.

Aquesta edició arriba carregada de novetats, la principal és la incorporació de SB Hotels com a patrocinador principal i title sponsor de l'esdeveniment. L'acord de patrocini permetrà a les dues marques unir forces i continuar treballant per a la promoció del cicloturisme a les Terres de l'Ebre. SB Hotels és una cadena hotelera amb més de 30 anys d'història i amb origen a les Terres de l'Ebre (Tortosa). Actualment, compta amb 11 hotels -dels quals 2 en construcció– a Barcelona, Tarragona, Terres de l'Ebre i Madrid.

A més a més, SB Hotels serà l'allotjament oficial de la prova a través del seu hotel cicloturista ubicat a Tortosa: l'Hotel SB Corona Tortosa 4*.

La segona novetat és la incorporació de 2 distàncies noves: Lo Cabrit de 130km i +1.600m i Lo Flamenc de 335km i +5.700m , està darrera pensada per al bikepacking i l'ultraciclisme.

Aquestes estaran acompanyades de les distàncies de les darreres edicions: Lo Manoll de 80km i +35m, La Garba de 120km i +50m i La Cabra de 235km i +4.500m. Les dues distàncies més curtes recorren els dos hemideltes del Parc Natural del Delta de l'Ebre, en canvi les tres distàncies més llargues, passen per les serres de Cardó i el Parc Natural dels Ports. 

Les rutes estan dissenyades per a bicicletes gravel, tot i que les BTT i les e-bike també hi tenen cabuda. Els recorreguts no estan marcats físicament, és a dir, que s'haurà de navegar per les rutes amb un dispositiu GPS. Els recorreguts no es faran públics fins uns dies abans de l'esdeveniment, així que l'aventura està garantida.NARANJAS Y CÍTRICOS GOURMET. Venda de cítrics online a domicili


Torna la IV edició de La Garba que incorpora a SB Hotels com a title sponsor | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho