Parc Esportiu Vies Altes. Porrera

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/20/2022#) AND (caducitat>=#1/20/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La tonyina roja Balfegó visita les cuines de prop de 700 restaurants

Les 17 comunitats participants d’aquesta cita gastronòmica que, per primera vegada, se celebra de manera simultània a tot l’estat per animar el sector de la restauració després de la crisi sanitària

Etiquetes   de la terra, tonyina roja, ametlla de mar, terres ebre

Publicat el10/7/2020

La tonyina roja Balfegó visita les cuines de prop de 700 restaurants | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Més de 650 restaurants de tota la geografia espanyola participen, des d'avui i fins al 26 de juliol, a les Jornades de la Tonyina Roja Balfegó que, enguany, se celebra de forma simultània a tot el territori espanyol amb per tal d'animar els ciutadans a acudir als restaurants i revitalitzar així el negoci de la restauració, molt afectat pel període de confinament i les restriccions imposades per la crisi sanitària de l'COVID-19.

Catalunya, la Comunitat Valenciana, Andalusia, Aragó i Castella - la Manxa lideren per nombre de restaurants la participació en aquesta cita gastronòmica, a la qual no falta cap de les 17 comunitats autònomes, des del Principat d'Astúries a les Illes Balears i Canàries, Cantàbria, Castella i Lleó, Castella - la Manxa, Extremadura, Galícia, Comunitat de Madrid, Regió de Múrcia, Comunitat Foral de Navarra, País Basc i la Rioja, i en la qual els diferents xefs prepararan menús i plats exclusius de tonyina roja Balfegó, treballant totes les parts de què és considerat l'ibèric de la mar des dels seus diferents punts de vista. En el cas de Catalunya, més de 180 restaurants oferiran menús o plats exclusius amb aquesta joia gastronòmica com a protagonista.

La pàgina web www.balfego.com/jornadas-gastronomicas/ permet conèixer tots els restaurants que participen a les Jornades, els plats destacats de cada un, el seu contacte i localització. El web inclou un mapa de geolocalització amb el qual els usuaris podran saber quins locals participants els resulten més propers. "Els consumidors més animats poden realitzar un recorregut per tota la nostra geografia i degustar diferents receptes de tonyina roja legal, sostenible i traçable, comprovant la versatilitat gastronòmica d'aquesta espècie, ja sigui en cru, marinat, filetejat, al forn o com a ingredient principal en arrossos i guisats ", assenyala Juan Serrano, director general de Balfegó.


Per: Redacció

Foto: Cedida