Ascó, riu, muntanya, tradició, fires i festes

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/28/2022#) AND (caducitat>=#6/28/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Tivissa obrirà un Centre de Divulgació de la ciutat Íbera del Castellet de Banyoles

El nou equipament, que ampliarà l’oferta turística del municipi riberenc, estarà disponible per a la propera temporada d’estiu

Etiquetes   turisme, tivissa, ribera ebre

Publicat el4/5/2018

Tivissa obrirà un Centre de Divulgació de la ciutat Íbera del Castellet de Banyoles | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... 


Les obres del nou Centre de Divulgació de la ciutat Íbera del Castellet de Banyoles estan a a punt de finalitzar. Així ho explicava l'alcalde de Tivissa, Jordi Jardí. El municipi riberenc comptarà així per a la propera temporada d'estiu un nou equipament que ampliarà l'oferta turística de Tivissa i de la comarca de la Ribera d'Ebre.

Mentres s'acaben d'enllestir les obres, l'ajuntament està fent gestions amb diferents empreses per a que puguin gestionar la divulgació i explotació d'aquesta nova infraestructura turística, cultural i familiar.