DOS PEDRES FONTCALDA. GASTROESPAI - Gandesa (Terra Alta)

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/28/2022#) AND (caducitat>=#6/28/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Tivissa acull aquest diumenge el 54è Dia del Camí de Muntanya de la IV Vegueria

Els senderistes sortiran en conjunt des de Tivissa fins a l’ermita de Sant Blai i per a la tornada podran escollir entre tres rutes, de més a menys dificultat

Etiquetes   esports, senderisme, tivissa, ribera ebre

Publicat el16/11/2018

Tivissa acull aquest diumenge el 54è Dia del Camí de Muntanya de la IV Vegueria | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Tolls d'aigüa al barranc de Sant Blai, Tivissa


L'Associació Esportiva Extrem Team de Tivissa organitza aquest diumenge 18 de novembre, el 54è Dia del Camí de Muntanya de la IV Vegueria, la festa dedicada als excursionistes i que permet descobrir un altre racó meravellós d'aquestes contrades, com s'està fent des de fa 54 anys.

Tivissa té el privilegi de ser el bressol dels Senders de Gran Recorregut de la Peninsula Ibèrica. El primer tram senyalitzat es va fer el 2 de març de l'any 1975 seguint el camí de la romeria que uneix el poble de Tivissa i l'ermita de Sant Blai. Des d'aquell dia, els senders recuperats i senyalitzats ha crescut molt, i cada any se n'han afegit nous trams a aquesta gran xarxa, per poder fer noves descobertes.

En aquest edició del Dia del Camí de Muntanya s'han preparat uns recorreguts perquè tothom pugui visitar l'ermita de Sant Blai, on es es podrà veure la placa commemorativa del primer marcatge del GR.

Desprès s'ofereixen tres alternatives: una de molt fàcil, que retorna directe al poble, una d'intermèdia, que puja fins la Llena seguint una pista forestal i l'opció llarga, on es passa per un sender restaurat (la drecera dels carboners) pujant a cim de la Tossa. En el descens s'utilitzarà el camí recuperat de la Fena, obert per a aquesta ocasió.

Com en les darreres edicions del Camí de Muntanya, l'organització oferirà un esmorzar lleuger a l'arribada, un avituallament líquid durant l'esmorzar de motxilla que es fa a Sant Blai, i un vermut-dinar a l'arribada consistent en una fideuà per a tots els inscrits.