Venda online productes de la Terra

CAT | ES


Tivenys estrenarà aquesta primavera la fira FirArrels

La fira estarà dedicada a la cultura i gastronomia d’un pais i en aquesta primera edició, el país escollit és Romania

Etiquetes   vida activa, fira, tivenys, baix ebre, terres ebre

Publicat el18/2/2020

Tivenys estrenarà aquesta primavera la fira FirArrels | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Tivenys estrenarà aquesta primavera FirArrels, una fira temàtica innovadora que pretén diferenciar-se de la resta de fires del territori. En cada edició, FirArrels estarà dedicada a un país, amb l'objectiu de donar a conèixer altres arrels, costums i tradicions i conviure amb elles tot un cap de setmana ple d'activitats, de mostra gastronòmica i cultural.

En aquesta primera edició de FirArrels, s'ha escollit com a país protagonista a Romania. Així durant els dies 24, 25 i 26 d'abril, es cuinaran i es podran degustar els plats típics romanesos, s'exhibiran els seus balls i vestits tradicionals, els seus costums, etc.

FirArrels s'ubicarà en tres espais principals del municipi, la Plaça Major, el Recinte Firal i els carrers que uneixen ambdós anteriors. La distribució entre els diferents espais pretén ser ordenada, amb una zona destinada a Romania, una altra amb estands d'altres països o regions i la tercera allotjarà la part culinària, tant del país convidat com de qualsevol dels altres que hi vulgui participar, començant per la tradició gastronòmica ebrenca que, per descomptat, també hi serà present.


Per: Redacció