Venda online productes de la Terra

CAT | ES


Tírig disposarà a partir de novembre d'un Centre BTT

El nou equipament, el Centre BTT Alt Maestrat, està adreçat als ciclistes i s’inaugurarà el dia 1 de novembre amb 3 rutes de diferents nivells perquè hi pugui participar tothom

Etiquetes   turisme, turisme esportiu, ciclisme, btt, cicloturisme, tirig, alt maestrat, castello

Tírig disposarà a partir de novembre d’un Centre BTT | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Tírig (Alt Maestrat) disposarà a partir del mes de novembre d'un nou equipament, el Centre BTT Maestrat, que serà inaugurat oficialment el dia 1 de novembre.

El Centre BTT Maestrat, ubicat al carrer Enric Puig Centelles, 13,  serà un espai de lliure accés per a tots aquells que practiquen la bicicleta tot terreny o Mountain Bike. Disposarà d'una xarxa de rutes de la zona senyalitzades, un servei d'autoreparació de bicicletes, servei de dutxa i una oferta de productes relacionats amb l'esport. Els usuaris també tindran l'opció de llogar bicicletes.

Els 100 km de circuits, perfectament cartografiats i abalisats, són una forma activa de gaudir de la comarca del Maestrat, tant a famílies que prefereixen fer excursions de baixa dificultat, com per a esportistes que volen recórrer el terreny amb les pulsacions a 180 bpm.

Amb motiu de la inauguració del nou Centre BTT Maestrat a Tírig, s'han programat 3 rutes de diferent dificultat i nivell. La ruta Pro, amb un recorregut de 40 km i 800 md+, la ruta Amateur, de 30 km i 600 md+ i la ruta Familiar de 5 km de recorregut per tal que hi pugui participar tothom, especialment adreçada com indica el seu nom, a famílies amb infants. En acabar, hi haurà una torrada popular amenitzada amb música de DJ.

Maesports Turismo Deportivo és l'empresa que gestionarà el Centre BTT Maestrat, una gestió que té el propòsit de donar a conèixer l'entorn i els recursos turístics i comercials, així com la riquesa cultural i gastronòmica de la comarca de l'Alt Maestrat a través de l'esport.


Per: Redacció

comparteix-ho