Venda online productes de la Terra

CAT | ES


Les Terres de Mestral rebran prop de 1,9 milions d'euros per potenciar el turisme actiu i de natura

La mancomunitat que aplega els municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT) ha rebut aquest ajut dels fons europeus Next Generation

Etiquetes   turisme, vandellos, hospitalet infant, tivissa, pratdip, terres de mestral

Publicat el16/12/2022

Les Terres de Mestral rebran prop de 1,9 milions d’euros per potenciar el turisme actiu i de natura | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Aquest dimecres 14 de desembre s'ha conegut la resolució de la convocatòria del Programa Extraordinari de Plans de Sostenibilitat Turística a les Destinacions 2022, dels fons europeus Next Generation i que gestiona el Departament d'Empresa de Catalunya.

La mancomunitat que aplega els municipis de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT) rebrà del Plan de Sostenibilidad Turística en Destinos del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo per promoure el model de desenvolupament turístic «Terres de Mestral, Outdoor Park de la Costa Daurada». Els projectes presentats a aquest Pla seran finançats pels fons europeus Next Generation.

Això és el que persegueix el projecte «Terres de Mestral, Outdoor Park de la Costa Daurada», que té previst una sèrie d'actuacions que ascendeixen a més d'1,8 milions d'euros. Es tracta d'una aposta per convertir aquest territori en una destinació líder en turisme actiu a través de la creació d'un parc d'oci a l'aire lliure únic a Catalunya amb una oferta d'activitats atractiva i competitiva de mar (surf, vela, paddle surf, busseig, snorkel…) i de muntanya (senderisme, cicloturisme, vies ferrades, escalada…), disponible tant a l'estiu com a l'hivern i adreçada a diferents públics però, en especial, a les famílies.

La proposta presentada per la MIDIT planteja l'estructuració d'una l'oferta turística conjunta dels tres municipis que la integren (Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Tivissa i Pratdip) que inclou totes les infraestructures esportives i de turisme actiu a l'aire lliure existents i que es complementa amb l'oferta cultural i enogastronòmica.


Per: Redacció

Foto: Rafel López-Monné / MIDIT

comparteix-ho