Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/25/2022#) AND (caducitat>=#1/25/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Les Terres de l’Ebre revaliden el reconeixement com a destinació turística sostenible dels Green Destinations Award

El territori rep el nivell Golden del premi en reconeixement a la conservació de la natura i el patrimoni

Etiquetes   turisme, turisme responsable, terres ebre

Publicat el12/3/2021

Les Terres de l’Ebre revaliden el reconeixement com a destinació turística sostenible dels Green Destinations Award | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... L’Ebre, al seu pas per Miravet, a la Robera d’Ebre


Les Terres de l'Ebre han rebut la certificació Quality Coast i Green Destinations, dins el programa Green Destinations Award, que certifica i promou les destinacions turístiques sostenibles. L’Ebre revalida el reconeixement que rep des de 2016 i ha aconseguit el nivell Golden, per "l’excel·lència en tots els camps de gestió sostenible de destinacions turístiques", com la conservació de la natura i el patrimoni, la gestió dels residus, l'energia i el clima.

La nova certificació s’ha donat a conèixer en el marc de l’edició d’aquest any de la fira ITB de Berlín (Alemanya), que enguany es fa de forma virtual.


Per: ACN

Foto: EbreActiu