Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/21/2022#) AND (caducitat>=#1/21/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La Terra Alta s'acosta al cent per cent d'ocupació turística durant els dies centrals de la Setmana Santa

La Terra Alta pot arribar al cent per cent d’ocupació turística durant els dies centrals de la Setmana Santa de 2019, segons dades recollides per l’observatori turístic del Consell Comarcal de la Terra Alta

Etiquetes   turisme, terra alta, terres ebre

Publicat el15/4/2019

La Terra Alta s’acosta al cent per cent d’ocupació turística durant els dies centrals de la Setmana Santa | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


La Terra Alta durant els primers dies de la Setmana Santa (de dilluns 15 fins dijous 18 d'abril) preveu una ocupació que arriba, a hores d'ara, al 60%. En canvi, durant la segona meitat de la setmana (de divendres 17 fins dilluns 22 d'abril), els establiments poden assolir xifres de fins al 90%, tot i en molts casos pot arribar fins al 100% d'ocupació, segons les dades que ha recollit l'observatori turístic comarcal.

Destaca durant aquests dies la important oferta enoturística que la Terra Alta posa a l'abast dels seus visitants, amb amplitud de visites a cellers, diferents tastos de vins i activitats relacionades amb l'enoturisme. D'altra banda, s'han programat diferents activitats lligades a la memòria històrica, activitats de natura i exposicions.

En aquest aspecte, cal destacar la VI edició de la Biennal d'Art de Corbera d'Ebre, que es podrà visitar fins el dia 31 de juliol a l'església del Poble Vell. Un dels esdeveniments més significatius de la Setmana Santa a la Terra Alta continua sent la representació de ‘La passió' de Vilalba dels Arcs, que a més de les representacions de Dijous Sant i Dissabte de Glòria, l'envolten un seguit d'actes que posen en valor els productes del territori,i com el tast d'oli i el de vi, a més del mercat d'artesania i el concurs de pintura ràpida, entre d'altres.

D'aquesta manera, la Terra Alta se situa com a destí turístic d'interior de referència durant aquest període vacacional. Els atractius natural, culturals i enogastronòmics de la comarca, sumats a l'oferta d'activitats d'aquest període són un dels motius que fa que els turistes visitin la comarca.Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre (COMEBE)