Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/20/2022#) AND (caducitat>=#1/20/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La Terra Alta protagonitza aquest novembre la campanya «La comarca del mes»

És una iniciativa de l’Oficina de Turisme de Catalunya que té com a objectiu de donar a conèixer i exposar els recursos turístics de les comarques catalanes i els seus materials de promoció

Etiquetes   turisme, terra alta

Publicat el30/10/2018

La Terra Alta protagonitza aquest novembre la campanya «La comarca del mes» | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


L'Oficina de Turisme de Catalunya, ubicada en el Palau Robert, al passeig de Gràcia de Barcelona, ha posat en marxa la iniciativa "La comarca del mes", amb l’objectiu de donar a conèixer i exposar els recursos turístics de les comarques catalanes i els seus materials de promoció.

La Terra Alta serà la comarca protagonista del mes de novembre, per la qual cosa els diversos canals de comunicació del Palau Robert, tals com les xarxes socials i els canals en línia de difusió, promocionaran i donaran a conèixer els recursos turístics de la comarca.

Durant tot el mes de novembre, les persones que s’acostin al Palau Robert trobaran en un lloc preferencial d’aquesta oficina de turisme emblemàtica tota la informació, recursos i actius vinculats a la contrada. A la mateixa oficina es podran veure vídeos, espots i material audiovisual divers de promoció de la Terra Alta i també a través de les xarxes i els recursos de difusió propis d’aquest servei de la Generalitat.