Masdenverge, al bell mig de dos parcs naturals

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/28/2022#) AND (caducitat>=#1/28/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La Terra Alta acollirà la I Jornada Professional de Turisme

Aquesta serà la primera de 6 sessions que s’han organitzat amb caràcter temàtic

Etiquetes   turisme, jornades, gandesa, terra alta

Publicat el11/6/2019

La Terra Alta acollirà la I Jornada Professional de Turisme | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


El proper dilluns 17 de juny, l'Oficina de Turisme de Gandesa acollirà la I Jornada Professional de Turisme, adreçada a empreses i persones vinculades al món del turisme a les Terres de l'Ebre. La sessió és una iniciativa del Grup de Treball de Turisme del Consell Comarcal de la Terra Alta, un grup que després de recollir des de diferents formats la necessitat manifesta de conèixer exhaustivament tots els actius turístics de la comarca, les propostes, les experiències..., ha cregut convenient poder disposar d'espais de contacte entre els diferents agents que serveixin per establir sinergies futures i/o reforçar les existents.

Aquesta serà la primera de 6 sessions que s'han organitzat amb caràcter temàtic, durant la qual les empreses que ofereixen serveis vinculats donaran a conèixer les seves propostes exposant i visualment. Es complementarà la sessió amb la visita a alguna de les experiències existents.

Inscripcions en aquest enllaç o al tel. 977420018La Fàbrica de Solfa - Hotel - Restaurant a Besseit