Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Tast de vins i productes del territori Human Land a Benassal

Serà aquest dijous 12 d’octubre i el màxim de participants és de 80 persones, amb inscripció prèvia contactant amb l’Oficina de Turisme de Benassal

Etiquetes   vida activa, turisme gastronomic, gastronomia, benassal, alt maestrat

Tast de vins i productes del territori Human Land a Benassal | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Els Porxos de la Mola de Benassal acolliran una cita gastronòmica on els productes de l'Alt Maestrat i pobles veïns de Castelló seran els protagonistes. El dijous 12 d'octubre, festa nacional, a partir de les 18h començarà el tast de diferents vins i menjars amb la presentació de Carla Centelles, gerent de Terrenae Xarxa SLL. El màxim de participants és de 80 persones, amb inscripció prèvia contactant amb l'Oficina de Turisme de Benassal.

El menú de la vesprada estarà marcat per la presència de 3 vins (Vi Carló, de Benicarló; Vi de Mon Vermell, de Cabanes; i Vi negre Dominio de Rodeno) i del Vermut Malaerba de Benlloc. Pel que fa al tast de menjar, hi haurà formatges de Sabors del Llosar, varietat d'embotits, crema de garrofa melosa de Mos de Bresca, alguns tipus de pa d'Homo Panis, taula d'olis de diferents productors de Castelló, melmelades de La Cartuja o coca melosa d'avellanes, el dolç típic de Benassal emmarcat en el Mes de l'Avellana que s'organitza a la localitat durant l'octubre.

Per a xiquets i xiquetes s'ha preparat un taller agroalimentari on s'hauran d'identificar diferents sabors com l'amarg, el dolç o el salat. La inscripció prèvia també serà obligatòria, fins a arribar al màxim de 25 participants. El programa gastronòmic és organitzat per l'Associació Intermunicipal Alt Maestrat Human Land amb la col·laboració de Patronat de Turisme, Turisme Comunitat Valenciana i de l'Ajuntament de Benassal, dins del Pla de Dinamització i Governança Turística 2023.


Per: Redacció


comparteix-ho