Autocaravanes Delta. La millor manera de viatjar amb autocaravana partint des del Delta de l’Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/26/2022#) AND (caducitat>=#6/26/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Tancades ja les inscripcions per la X Cursa de Muntanya La Cameta Coixa

Miravet acollirà aquest diumenge 11 de març una de les proves més emblemàtiques del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre

Etiquetes   activitats outdoor, curses muntanya, ribera ebre, miravet, terres ebre, circuitebre

Publicat el8/3/2018

Tancades ja les inscripcions per la X Cursa de Muntanya La Cameta Coixa | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Participants de l'edició 2017


A Miravet, des de fa 10 anys, s'organitza una de les curses més emblemàtiques del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre. En aquesta Edició som Campionat de Catalunya de Curses de Muntanya Individual de la FEEC.

Com ja va sent tradició, el tret de sortida es donarà des de l'interior del castell de Miravet, un dels castells templers més ben conservats de Catalunya.

Des d'aquest punt, la cursa, amb una distància total de 21 km i 1.300 metres de desnivell acumulat positiu, recorrerà camins i senderes recuperades dels nostres avantpassats. Baixarà fins arribar al Camí de Sirga que acompanya al riu en el seu recorregut, per pujar fins al punt més alt de la cursa on hi ha una talaia àrab (340 metres) des d'on es controla el curs fluvial i tota la ribera de l'Ebre. Els paisatges, la història i la natura es donen la mà per oferir un recorregut que és fa difícil d'oblidar.

A part de la Cursa Absoluta  (21 Km i 1.300m de desnivell positiu), s'han preparat tres recorreguts més:

  • La Cursa Junior (19,5 Km i 1.050m de desnivell positiu): és competitiu i és menys exigent que en l'absoluta i preparat per aquells corredors entre 18 a 20 anys (nascuts entre 1999 i 2000). 
  • La Cursa Cadet (11km i 600 m de desnivell positiu), és un recorregut menys exigent i competitiu, per aquells corredors entre 15 i 17 anys (nascuts entre el 2000 i 2002). 
  • La Marxa, (10,05 km de distància i 450 metres de desnivell positiu) ideat per tot aquell que vulgui gaudir del paisatge i d'una caminada saludable i social. 

Aquest any de nou, la cursa es retransmetrà en streaming a través del web i del facebook del CEM La Cameta Coixa i també es podrà seguir des d'una pantalla a la plaça i per les televisions dels bars del poble. Al final de la cursa, com ja es tradició, es repartirà un àpat a tots els assistents i aquest any per celebrar el desè aniversari hi haurà una gran festa.


Tancades ja les inscripcions per la X Cursa de Muntanya La Cameta Coixa | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Participants de l'edició 2017