Parc Esportiu Vies Altes. Porrera

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/21/2022#) AND (caducitat>=#1/21/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Taller sobre l'impacte socioeconòmic del camí natural Via Verda Val de Zafan

El taller, que tindrà lloc el dimarts 5 de febrer al Centre de Visitants del Parc Natural dels Ports, a Prat de Comte, servirà per analitzar l’impacte socioeconòmic de l’itinerari, el diagnòstic i les seves perspectives de futur

Etiquetes   turisme, via verda, terra alta, parc natural ports

Publicat el30/1/2019

Taller sobre l’impacte socioeconòmic del camí natural Via Verda Val de Zafan | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... 


La Fundació dels Ferrocarrils Espanyols (FFE) està realitzant, per encàrrec del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), un estudi sobre el "Nivell d'ús i impacte socioeconòmic dels camins naturals i vies verdes inclosos dins del Programa nacional de desenvolupament rural (PNDR) ".

El camí natural Via Verda Val de Zafan (Terol-Tarragona) ha estat un dels 6 itineraris "pilot" escollits pel Ministeri i l'equip redactor de l'estudi per a la celebració d'un taller amb entitats públiques i privades.

La tècnica i dinàmica d'aquest taller serà la d'un grup de discussió amb preguntes obertes i té com a objectiu completar l'estudi en curs que s'està realitzant a través d'una enquesta i entrevistes als gestors de camins naturals-vies verdes de tot l'Estat espanyol.

La visió i l'opinió dels empresaris, de les entitats públiques i dels agents socials de la zona és crucial per complir amb els objectius de l'esmentat estudi i aproximar-se a un mesurament de l'impacte d'aquests itineraris en els territoris.

D'aquesta manera, el dimarts 5 de febrer tindrà lloc al Centre de Visitants del Parc Natural dels Ports, a Prat de Comte, un taller per analitzar l'impacte socioeconòmic de l'itinerari, diagnòstic i les seves perspectives de futur, amb les següents activitats:

  • 9:30-10:30. Entrevista en profunditat als gerents / responsables del CN - VV Val de Zafán 
  • 11:00-00:30. Taller públic - privat sobre l'impacte socioeconòmic del Camí Natural - Via Verda Val de Zafán


Més informació al Consell Comarcal de la Terra Alta.


La Fàbrica de Solfa - Hotel - Restaurant a Besseit