Tasta la Cultura de l’Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/4/2021#) AND (caducitat>=#12/4/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Stephan Bakker enceta amb triomf el 2020 de carretera a El Perelló

La 78a edició de la Cursa Social del Perelló es va celebrar malgrat la pluja

Etiquetes   activitats outdoor, ciclisme, el perello, baix ebre, terres ebre

Publicat el20/1/2020

Stephan Bakker enceta amb triomf el 2020 de carretera a El Perelló | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


La temporada ciclista catalana de carretera 2020 ha començat aquest diumenge 19 de gener tal com ho va fer el 2019: amb Stephan Bakker (Team SmartDry) dominant la Cursa Social del Perelló, que avui celebrava la seva 78a edició sota la pluja. Bakker s’ha endut el triomf en solitari, sent acompanyat al podi pels seus companys d’equip Giulio Furioli i Evan Clemnets.

El ciclista neerlandès, de 25 anys, ja va ser un dels grans noms de la passada temporada de carretera catalana (6è a la general de les Grans Clàssiques), sumant un total de quatre triomfs entre els quals el GP Primavera KH7 de Les Franqueses del Vallès. Bakker venia de competir a finals de desembre en una cursa per etapes UCI com és la Vuelta a Costa Rica, en una categoria on la passada campanya ja va dominar el Tour de Camerún.


Per: Redacció

Foto: Federació Catalana de Ciclisme