Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Sopar Concert de Beth i Laura Andrés al restaurant l’Antic Molí d’Ulldecona

Beth i Laura Andrés interpreten el seu disc Natural Women. Veu i piano actuaran dins el marc de “Música a l´Antic” el pròxim 16 de juliol

Etiquetes   vida activa, gastronomia, turisme gastronomic, activitats, ulldecona, montsia, terres ebre

Publicat el15/7/2022

Sopar Concert de Beth i Laura Andrés al restaurant l’Antic Molí d’Ulldecona | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Jardins del restaurant


Música a l'Antic neix de la passió per la gastronomia i la música. Els jardins del restaurant l'Antic Molí d'Ulldecona són l'escenari dels Sopars-Concerts que se celebraran durant els mesos de juliol i agost.

En concret, el dissabte 16 de juliol actuaran Beth i Laura Andrés, amb la interpretació del seu últim disc “Natural Women”. Un 8 de març es van trobar a un plató de televisió per interpretar la cançó “You make me feel like” de l'Aretha Franklin i, a partir d'aquí, cantant i pianista van crear una amistat amb una conexió molt especial. D’aquesta forma tan natural neix un repertori de cançons de dones que admiren, i que formen part de les seves vides. Interpretaran cançons com “Time after time” de Cindy Lauper, “Eternal flame” de The Bangle o “Feeling good” de Nina Simone.

El xef de l'Antic Molí, Vicent Guimerà, ha preparat un menú especial per aquesta nit. Les portes del restaurant s’obriran a les 20:30h i el concert començarà un cop finalitzi el sopar.

Les persones interessades han de fer la reserva a través de la pàgina web de l’Antic Molí o bé trucant al telèfon 977 570 893.


Restaurant l’Antic Molí

El xef Vicent Guimerà és el propietari del restaurant i està guardonat amb l’Estrella Michelin des de el 2017, Estrella Verda Michelin des de el 2021 i Sol Repsol 2022.

El restaurant l’Antic Molí posa en pràctica les últimes tècniques i tendències, apostant per una cuina de proximitat, amb productes ecològics i sostenibles.

La seva gran creació és el Projecte Mans, un menú degustació de 20 creacions embolcallades amb petites obres d’art úniques. Una sinergia entre els artesans de les Terres de l’Ebre i la cuina SlowFood • Km0.


Sopar Concert de Beth i Laura Andrés al restaurant l’Antic Molí d’Ulldecona | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Beth i Laura Andrés


Per: Redacció

Fotos: Cedides Carme Calafat Segura i Annee de la Paz

comparteix-ho