Revetlles de Sant Joan i Sant Pere. Del 23 al 29 de juny a Hospitalet de Llobregat

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/27/2022#) AND (caducitat>=#6/27/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Soldebre arrenca la campanya de la fruita dolça incorporant la varietat del préssec pla

Les pedregades de l’abril i del juliol han afectat negativament la producció d’enguany

Etiquetes   gastronomia km 0, productes km0, fruita dolca

Publicat el2/8/2018

Soldebre arrenca la campanya de la fruita dolça incorporant la varietat del préssec pla | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


La Cooperativa Soldebre (Baix Ebre) ha començat aquesta setmana la campanya de la fruita dolça amb una previsió inicial de menys producció. Segons ha explicat el gerent de la cooperativa, Pere Albacar, «enguany esperem menys producte arran de les tres pedregades que s'han donat a la zona de Lleida des del passat mes d'abril i fins aquest mes de juliol».

Tot i això la cooperativa preveu superar el milió de quilos d'aquesta fruita provinent de la plana de Lleida que mantindrà el calibre habitual, bastant regular, i una qualitat òptima. Es tracta principalment de préssecs, nectarines i enguany s'incorpora per primer cop la varietat del préssec pla o també conegut com a préssec paraguaià. Tot el volum de producció amb què treballarà Soldebre en les seues instal·lacions es comercialitzarà al mercat europeu, on destaca Alemanya com a gran consumidora de nectarina.

En aquesta campanya de la fruita de pinyol Soldebre donarà feina a un total de 60 famílies de les Terres de l'Ebre.Hotel Restaurant La Fàbrica de Solfa. Beseit. Una cuina moderna i atrevida basada en la tradició