Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


S'obren les inscripcions per a la V Cursa de les Cigonyes

El dilluns 12 i dimarts 13 de març s’obren les inscripcions amb una oferta especial i al preu reduït de 10 euros per a les dues modalitats i amb el regal d’una samarreta de disseny exclusiu

Etiquetes   esports, ribera ebre, flix, trail running

Publicat el9/3/2018

S’obren les inscripcions per a la V Cursa de les Cigonyes | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La cursa tindrà dos modalitats: 5 Km i 10 Km, com en anys anteriors

 

El dissabte 12 de maig, a l'entorn de la Reserva natural de Sebes, tindrà lloc la cinquena edició de la Cursa de les Cigonyes i aquest proper dilluns 12 i dimarts 13 de març s'obren les inscripcions amb una oferta especial i al preu reduït de 10 euros per a les dues modalitats, incloent una samarreta de disseny exclusiu i, només per als inscrits aquests dos dies, una cinta per al cap. A partir d'aquestes dates el preu s'incrementa. El límit d'inscripcions està fixat en 300 i s'han de formalitzar a través del web www.iter5.cat.

Aquesta prova esportiva va néixer per iniciativa d'aficionats al running que empren els camins perimetrals de la Reserva de Sebes per a la pràctica esportiva en un entorn únic, amb els prats de pastura amb cavalls de la Camarga, l'extens canyissar, el bosc de ribera i les cigonyes al seu entorn. Des de la Reserva de Sebes es va creure important organitzar-la per recalcar la relació entre esport, salut i natura, i acostar a aquest espai natural a un col·lectiu especialment sensibilitzat. Es fa coincidir aquesta prova amb el mateix cap de setmana en què s'organitza la Festa de les Cigonyes.

Els circuits

Hi haurà dos modalitats: 5 Km i 10 Km, com en anys anteriors. Els recorreguts transcorren per l'entorn de la Reserva de Sebes, majoritàriament per camins no asfaltats. Hi haurà premis per a totes les categories masculí/femení: general, sèniors, veterans i màsters. Els trofeus estan patrocinats per La Caixa.

Cursa solidària

La Cursa de les Cigonyes incorpora des dels seus inicis una aportació solidària. I és que aquell cap de setmana, coincidint amb la Festa de les Cigonyes, es fa una capta solidària destinada a l'adquisició de productes de neteja i alimentació infantil per a famílies necessitades. Cada any es fa donació als Serveis Socials del Consell Comarcal de productes per un import al voltant dels 500 € generats entre les dues activitats, cursa i festa. Com en edicions anteriors enguany es destina 1€ de cada inscripció de la Cursa de les Cigonyes a aquesta capta solidària.

comparteix-ho