Restaurant L´Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica

CAT | ES


La sisena edició de l'IDG, el festival dub referent a Europa, s'obre pas a l'Aldea del 25 al 27 de maig

Més de 60 artistes integren el cartell de l’International Dub Gathering, que aterra per segon any consecutiu a l’espai Masia Pla dels Catalans

Etiquetes   vida activa, l´aldea, turisme cultural, delta ebre, festival

Publicat el11/5/2023

La sisena edició de l’IDG, el festival dub referent a Europa, s’obre pas a l’Aldea del 25 al 27 de maig | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Durant tres dies, el 25, 26 i 27 de maig de 2023, l'Aldea es convertirà en referent del dub i la cultura sound system de la mà de l'International Dub Gathering (IDG), la major trobada musical del gènere d'arrels jamaicanes celebrat en el sud d'Europa i que preveu congregar en el seu sisè aniversari a 10.000 persones en les seues tres jornades.

Després de l'èxit de l'edició de 2022, l'IDG, abrigallat pel Festival Internacional Reggae Rototom Sunsplash, manté l'emplaçament a l'Aldea, en plena porta d'accés al parc natural del Delta de l'Ebre, concretament a les instal·lacions de la Masia Pla dels Catalans, de 45.000 metres quadrats. Els seus amplis espais interiors i exteriors, envoltats d'un entorn natural d'altura, seran, durant 72 hores, lloc de pas comú per als més de 60 artistes que integren el cartell i testimoni de moments estel·lars com el que oferirà O.B.F per a celebrar els seus 20 anys de trajectòria. També l'escenari perfecte per a aquest punt de reunió intercultural de públic de més de 20 nacionalitats units per un estil de música, el dub, sorgit fa més de cinc dècades a Jamaica de la fusió del reggae i l'electrònica.

Un any més, i “amb l'objectiu de continuar teixint llaços amb el territori que acull el festival, les persones empadronades a l'Aldea tindran entrada gratuïta al festival, acreditant-lo prèviament mitjançant document o certificat en l'accés al recinte”, han confirmat per la seua part des de l'organització de la trobada musical. A més, els beneficiaris del Bo Cultural Jove -que inclou descomptes per a afavorir l'accés a activitats culturals als joves de 18 anys-, poden adquirir el seu tiquet o abonament en la web de l'IDG, www.internationaldubgathering.com .


Allotjament al costat del recinte de concerts

L'IDG ofereix, just al costat del recinte, una zona glamping a més d'un espai condicionat i equipat amb serveis de càmping i campervan, per a poder acudir amb tenda o autocaravana pròpia. Els assistents al festival allotjats al costat del festival disposaran de bany i dutxes amb aigua calenta, zona de pícnic, consignes per a l'equipatge, recollida selectiva d'escombraries i altres serveis. Podran gaudir també de punts de restauració i mercats ambulants amb una àmplia varietat de productes.

Els abonaments del festival es poden adquirir en la pròpia web de l'esdeveniment, on també està disponible tota la informació detallada sobre com arribar fins al recinte o les diferents opcions d'allotjament.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho