Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


La sisena edició del Circuit de Curses Populars de Benicarló aposta per la continuïtat

El calendari comença el 28 de setembre amb el 5k i finalitzarà el 17 de maig amb el Trail de Benicarló. Les inscripcions s’obriran en els pròxims dies per a tot el circuit en general o per a cada prova en particular

Etiquetes   activitats outdoor, running, curses, curses muntanya, benicarlo, baix maestrat

Publicat el8/8/2019

La sisena edició del Circuit de Curses Populars de Benicarló aposta per la continuïtat | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'èxit de les cinc edicions anteriors del Circuit de Curses Populars de Benicarló ha portat la Regidoria d'Esports a apostar de nou per aquest format que aglutina les curses populars que s'organitzen a la ciutat durant l'any. Així ho ha confirmat el regidor d'Esports, Fernando Jovaní, acompanyat dels representants de les entitats que col·laboren en l'organització de les proves: Gerardo Serrat, president del Club d'Atletisme Baix Maestrat; Julio Sánchez, en representació del Club Triatló Basiliscus, i Andrés Cornelles, president de la Penya l'Arjup.

«És un plaer poder donar continuïtat i consolidar el Circuit de Curses Populars en aquesta sisena edició», ha afirmat el regidor. Jovaní ha destacat que «el circuit té una vessant competitiva, però han de ser les vessants educatives i de participació les que ens incentiven a què el circuit vaja a més». «Vull agrair el treball dels clubs implicats i de la Penya l'Arjup, perquè sense ells no seria possible organitzar el circuit», ha finalitzat. Tant el regidor com els representants dels clubs també han volgut agrair el treball dels voluntaris que col·laboren en el bon funcionament de les curses.

El circuit començarà el 28 de setembre amb la 5k nocturna, una prova que tindrà el mateix recorregut que l'any passat. El 9 i 10 de novembre arribarà la RunBike que coincidirà amb el cros escolar. La prova tindrà les mateixes característiques que els anys anteriors i es podrà participar només corrent, només en bicicleta o les dos modalitats juntes.

La tradicional Sant Silvestre benicarlanda (31 de desembre), que ja complirà 42 edicions, continuarà amb el seu esperit competitiu i a la vegada lúdic i familiar. Gràcies a l'èxit de la temporada passada, enguany es tornarà a repetir el concurs de disfresses de grups previ a la cursa.

La Mitja Marató de la Carxofa, una de les proves més emblemàtiques del Circuit, serà al 2 de febrer. Es tracta de l'única prova de mitja marató entre Castelló i Tarragona que està homologada dins del circuit de mitges maratons.

El 19 d'abril arribarà la 10k, una prova que repetirà les Pistes d'Atletisme com a punt d'arribada i d'eixida, amb un avituallament en meta per a fomentar el bon ambient entre els corredors. Finalment, el Trail de Benicarló tancarà el Circuit de Curses Populars el 17 de maig. La cursa mantindrà les característiques dels anys anteriors.Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta


Foto: cedida

comparteix-ho