Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/24/2022#) AND (caducitat>=#1/24/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

S'instal·len punts instagramers per potenciar les vistes panoràmiques de l'Ametlla de Mar

Els tres primers punts estan ubicats en els principals miradors al port pesquer

Etiquetes   turisme, ametlla de mar

Publicat el27/11/2018

S’instal·len punts instagramers per potenciar les vistes panoràmiques de l’Ametlla de Mar | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


L'Àrea de Turisme estrena punts instagramers per potenciar les vistes panoràmiques de l'Ametlla de Mar. Són uns plafons amb la informació del compte @turismeametllademar i l'etiqueta oficial de la població a Instagram.

L'objectiu és aconseguir que els turistes fotografiïn els actius més importants i els comparteixin en aquesta popular xarxa social, mencionant correctament l'Àrea de Turisme. Les possibilitats però, segons explica el seu gerent Damià Llaó, poden arribar fins i tot a la interacció amb els ‘instagramers' mitjançant un joc.

Les primeres senyals s'han instal·lat a la plaça del Barco, al carrer Cristòfol Colom i al carrer Miramar. Però, de cara a la pròxima temporada turística, es preveu ampliar els punts a d'altres zones d'interès com el Castell de Sant Jordi d'Alfama o el port natural de l'Estany. Aquesta iniciativa ha estat finançada per l'Ajuntament i els ajuts del GALP Mar de l'Ebre.


Font i foto:La Cala rtv