Hotel Restaurant La Fàbrica de Solfa. Beseit. Una cuina moderna i atrevida basada en la tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/6/2022#) AND (caducitat>=#10/6/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

S'inicia el cens hivernal d'ocells aquàtics al Delta de l'Ebre

L’objectiu és quantificar anualment el nombre d’ocells aquàtics que hivernen en més de 80 països d’Europa, Àsia i nord d’Àfrica

Etiquetes   natura, ornitologia, parc natural delta ebre, terres ebre

Publicat el13/1/2020

S’inicia el cens hivernal d’ocells aquàtics al Delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La passada setmana, tècnics del Parc Natural del Delta de l'Ebre, amb la col3laboració d'agents rurals i voluntaris del Parc, van iniciar el cens hivernal d'ocells aquàtics a l'àmbit del Delta de l'Ebre. Aquest inventari s'integra dins de l’International Waterbird Census (IWC), coordinat per Wetlands International.

L’objectiu és quantificar anualment el nombre d'ocells aquàtics que hivernen en més de 80 països d'Europa, Àsia i nord d'Àfrica, per conèixer a escala global l'estat de conservació d'aquestes espècies i avaluar localment la capacitat d'acollida de les zones humides.


Per: Redacció

Foto: PN Delta de l’Ebre