Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


S'impulsa novament el Cicle Inicial de Vela a la Nauticopesquera

El Cicle Inicial de Vela que es realitzarà durant els mesos de març, abril i maig, permetrà tenir una titulació de monitor de vela

Etiquetes   vida activa, ametlla de mar, nàutica

Publicat el26/1/2023

S’impulsa novament el Cicle Inicial de Vela a la Nauticopesquera | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Institut Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya ha impulsat per tercera vegada el Cicle inicial de Vela, el qual s'iniciarà a primers de març.

La matriculació al cicle s'obrirà del 25 de febrer fins al 3 de març a la secretaria del centre. El Cicle Inicial de Vela que es realitzarà durant els mesos de març, abril i maig, permetrà tenir una titulació de monitor de vela, vàlida per treballar a qualsevol escola de vela de Catalunya, el que suposa, una oportunitat laboral de futur, tal com explica Javi Dilla, coordinador del cicle.

Per accedir al cicle, cal tenir l'ESO i nocions prèvies. És per aquest motiu que s'ha de fer una prova d'accés, que tindrà lloc el 25 de febrer al Centre Municipal de Vela de Barcelona. Els interessats en preparar la prova d'accés es poden inscriure a un curs de preparació al Club Nàutic de l'Ametlla de Mar.

Per més informació, podeu trucar al 628 86 37 66 o enviar un correu electrònic a fdilla@xtec.cat.


Per: La Cala RTV

Foto: La Cala RTV

comparteix-ho