Tuna Tour. Possiblement, una de les millors aventures de la teva vida

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/12/2022#) AND (caducitat>=#8/12/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Set platges i dos ports ebrencs revaliden la Bandera Blava aquest 2020

Les platges es preparen per començar la temporada en condicions de seguretat per la pandèmia de la Covid-19

Etiquetes   entorn, platges, bandera blava, terres ebre, baix maestrat

Publicat el10/6/2020

Set platges i dos ports ebrencs revaliden la Bandera Blava aquest 2020 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Platja del Marjal, a Les Cases d'Alcanar


El jurat de l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac) ha fet públic el llistat de banderes blaves (platges, ports i embarcacions sostenibles) d'aquest 2020. A les Terres de l'Ebre, un total de 7 platges podran lluir el distintiu aquest estiu. Són les platges dels municipis d'Alcanar (Les Cases d'Alcanar-El Marjal), L'Ametlla de Mar (Calafató, L'Alguer i Pixavaques), L'Ampolla (Cap Roig i Les Avellanes), Deltebre (Riumar) i Sant Carles de la Ràpita (Les Delicies i Parc de Garbí).

Pel que fa al Baix Maestrat, han estat un total de 9 platges les que han rebut la bandera blava. A Alcalà de Xivert (El Carregador, El Moro, La Romana i Manyetes), a Benicarló (Morrongo i La Caracola), a Peníscola (Nord) i a Vinaròs (Fora Forat i Fortí).

Els ports del C.N. L'Ametlla de Mar i el C.N. L'Ampolla també han estat guardonats aquest 2020 amb la bandera blava.

En aquesta edició es presentava un doble repte afegit als criteris habituals de serveis, accessibilitat i seguretat: el temporal Glòria i les mesures derivades de la pandèmia del coronavirus. Justament aquests dies, els ajuntaments estan treballant per adequar les seues platges a les mesures de seguretat i de distanciament físic per prevenir el contagi de la Covid-19.


Per: Redacció

Foto: Cedida