Tuna Tour. Possiblement, una de les millors aventures de la teva vida

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/1/2022#) AND (caducitat>=#10/1/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

«Ser accessibles atrau el turisme familiar. Bones pràctiques internacionals», un nou webinar per a professionals del sector

Experts en turisme accessible a nivell internacional conduiran una sessió organitzada des de la Diputació de Tarragona, en el marc del projecte PECT TurisTIC en Família

Etiquetes   turisme, terres ebre, formacio, comarques de tarragona

Publicat el4/6/2021

«Ser accessibles atrau el turisme familiar. Bones pràctiques internacionals», un nou webinar per a professionals del sector | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Operació Espai de Descoberta del projecte PECT TurisTIC en Família, liderada per la Diputació de Tarragona, organitza el proper 10 de juny el webinar ‘Ser accessibles atrau el turisme familiar. Bones pràctiques internacionals', per tal de reflexionar sobre com millorant l'accessibilitat una destinació turística pot guanyar visitants familiars, incrementant d'aquesta manera el volum de negoci que genera l'activitat turística. De la mà d'experts a nivell internacional es coneixeran recomanacions pràctiques per a atraure i fidelitzar a les famílies que fan turisme, tenint en compte la seva diversitat i les diferents necessitats d'accessibilitat que poden tenir. A més, també es donaran les eines necessàries per a alinear les estratègies amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), que permeten ser destinacions turístiques familiars inclusives, intel·ligents i competitives a nivell global, tot integrant els principis d'Accessibilitat Universal.

L'activitat s'adreça als diferents actors del sector turístic públic i privat de les Terres de l'Ebre i la Costa Daurada hi participaran com a ponents Ricardo Garcia Bahamonde, consultor internacional en accessibilitat digital; NehaArora, fundadora i directora general de PlanetAbled, empresa especialitzada en viatges accessibles i inclusius per a persones amb diferents discapacitats, i, Klaus Höckner, director general de l'associació austríaca de suport a persones amb discapacitat visual i ambaixador de Zero Project, una iniciativa que dona suport a la implementació de la Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat de les Nacions Unides.

Les inscripcions a l'activitat són gratuïtes i es poden fer a través del següent enllaç https://zoom.us/meeting/register/tJEsfu2spj8vGtBthqa4o-EEGNgRInIrxavS, on també hi ha informació sobre el programa que seguirà la jornada.


PECT TurisTIC en Família

El PECT TurisTIC en família és un projecte de recerca i innovació que ha de marcar un abans i un després en el turisme de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, un punt i a part en la seva definició i gestió com a destinacions turístiques familiars. D'aquesta manera, la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre es converteixen en un observatori i laboratori europeu de referència en tecnologies i tendències en turisme familiar. PECT significa “Projecte d'Especialització i Competitivitat Territorial”.

El PECT TurisTIC en família és una iniciativa d'intervenció coordinada liderada per la Diputació de Tarragona. Els socis beneficiaris són set: Diputació de Tarragona (que coordina el projecte), Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona (Costa Daurada i Terres de l'Ebre), Universitat Rovira i Virgili (Grup de recerca en nutrició funcional, oxidació i malaltia cardiovascular -NFOC Salut-), Eurecat (Departament d'innovació turística), Ajuntament de Montblanc, Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) i el Clúster de l'equipament de la llar i el contract CENFIM.

El PECT TurisTIC en família és cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Objectiu d'inversió en creixement i ocupació.


Per: Redacció

Foto: Cedida