Venda online productes de la Terra

CAT | ES


La Sénia cancel·la la Diada Commemorativa al Camp d'Aviació

També s’ha suspés la esta de la Mare de Déu de Pallerols. Tots dos esdeveniments estaven previstos per a aquest cap de setmana

Etiquetes   vida activa, turisme, la senia, montsia, terres ebre

Publicat el18/9/2020

La Sénia cancel·la la Diada Commemorativa al Camp d’Aviació  | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Aquest cap de setmana, la Sénia havia de viure dos dels esdeveniments culturals i populars més rellevants del municipi: la Festa de la Mare de Déu de Pallerols i la X Diada Commemorativa al Camp d'Aviació. Totes dues s'han vist cancel·lades arran de la situació sanitària causada per la Covid-19.Des del consistori senienc s'està treballant en diversos projectes que es comunicaran més endavant a la ciutadania.

La Festa de la Mare de Déu de Pallerols, una de les patrones del municipi se celebra el tercer diumenge de setembre i un dels principals actes, a més de la missa i la tradicional processó, és la confecció de catifes elaborades amb serritja i flors als carrers per on passarà el seguici.

La Diada Commemorativa al Camp d'Aviació se celebra a la casa de comandament i antic aèrodrom militar que va funcionar a la Sénia durant la Guerra Civil espanyola i que actualment acull el Centre d'Aviació Històrica. Durant la diada se celebren recreacions històriques, visites guiades i exhibicions de vol.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu