Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


La segona edició del NEO Fest es trasllada entre vinyes a la Terra Alta

El certamen programa set hores de cultura pop a la cooperativa de Gandesa i el celler Herència Altés

Etiquetes   vida activa, turisme cultural, activitats, festival, gandesa, terra alta,,

Publicat el10/5/2022

La segona edició del NEO Fest es trasllada entre vinyes a la Terra Alta | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

La segona edició del festival NEO Fest es trasllada a la Terra Alta. Se celebrarà el 21 de maig després d'una exitosa edició a Xerta (Baix Ebre), l'any passat. Enguany tindrà dues ubicacions, la cooperativa de Gandesa i el celler Herència Altés. El ventall d'activitats s'inicia amb tallers de ioga, literatura i tastos de vins maridats amb xocolata C.R.E.O. fins a arribar a les actuacions per on passarà la música comercial de Les Figues, el recital poètic de Mireia Ibáñez i Aura Roig, l'espectacle de dansa de Mar Grifoll, els grup musical És cosa de 3, o el duet de violoncel i guitarra de Noel Luna i Laia Reverté, la performance de l'actriu Gemma Ginovart i els grups de pop-rock Damas de España i Miquel Segarra Band.

Com en la primera edició, al NEO Fest hi participaran nombrosos petits comerços i artesans de proximitat en un espai market on es podran adquirir els seus productes. El públic també podrà gaudir d'una experiència multisensorial amb la decoració floral de Jordina Bravo. Hi haurà servei de barra a càrrec del celler, amb opció de vi i cervesa artesanal, i dos foodtrucks. Les entrades costen 7 euros per persona i ja es poden adquirir a través del web d'Ebreticket.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho