MolÝ Hospital. Un antic molÝ del segle XIV restaurat i convertit en habitatge turÝstic de categoria superior

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/26/2022#) AND (caducitat>=#6/26/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La segona ediciˇ de la fira Fira └PAT Tarragona se celebrarÓ els pr˛xims dies 7, 8 i 9 de maig a Tarragona

Una fira orientada als professionals i als amants de la gastronomia catalana on productors i elaboradors agroalimentaris presenten els seus productes tant a professionals del sector com a consumidors finals

Etiquetes   vida activa, gastronomia, producte proximitat, productes artesans, productes km0, productes terres ebre, camp de tarragona, fires, fires gastronomiques,

Publicat el8/4/2022

La segona ediciˇ de la fira Fira └PAT Tarragona se celebrarÓ els pr˛xims dies 7, 8 i 9 de maig a Tarragona | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


FIRA └PAT Ús la Fira Professional d'Alimentaciˇ i Gastronomia de Camps de Tarragona y Terres de l'Ebre que tindrÓ lloc els propers 7, 8 i 9 de maig al recinte firal de Tarragona. Una fira orientada als professionals i als amants de la gastronomia catalana on productors i elaboradors agroalimentaris presenten els seus productes tant a professionals del sector com a consumidors finals.

Donat la gran acollida que vam tenir l'any passat torna la cita gastron˛mica a Tarragona. La reconeguda xef especialitzada en alta cuina i reposteria GessamÝ CaramÚs serÓ la padrina de la fira i commemorarÓ la segona ediciˇ de Fira └pat. Ella Ús la cara visible de la cuina a TV3 que amb el seu talent ajudarÓ a aproximar el producte catalÓ a tothom.

Aquesta ediciˇ comptarÓ amb mÚs de 70 expositors i dues zones amb 40 activitats on es podrÓ gaudir de showcookings, xerrades i tallers entre els quals destaquem: masterclass de postres amb la padrina de l'esdeveniment GesamÝ CaramÚs, taller de peix de proximitat amb la Confraria de Pescadors de la RÓpita, masterclass amb Sergi de MaiÓ on es recuperarÓ la tradicional Clotxa popularment coneguda com a ôcantˇ de paö, l'esmorzar tÝpic del pagŔs de les Terres de l'Ebre. TambÚ visitarÓ la fira Pep Moreno, xef amb una estrella Michelin i recentment guardonat amb un Sol GuÝa Repsol 2022 del restaurant Deliranto, i hi haurÓ un showcoking de la mÓ de DOP Arr˛s del Delta de l'Ebre.

El dilluns 9 tindrÓ lloc el Fira └PAT Experience Tarragona, la jornada mÚs professional que comptarÓ amb la primera Trobada de dones per l'alimentaciˇ catalana i el F˛rum de l ́alimentaciˇ i la gastronomia de Tarragona, amb les ponŔncies de destacats professionals i personalitats del sector, de la zona de Tarragona.

Les entrades es poden obtenir de forma anticipada a travÚs de la web www.fira-apat.cat o es poden comprar a taquilla els dies de la fira.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Tarragona junt amb Tarragona Turisme i amb la colĚlaboraciˇ dels departaments de la Associaciˇ d'Empresaris d'Hostaleria de Tarragona (AEHT) i la Cambra de Comerš. TambÚ comptem amb els patrocinadors Estrella Damm, CafŔs Pont, Sumup i DOP Arr˛s del Delta de L'Ebre.


Dates: 7 al 9 de maig del 2022.
Espai: Recinte firal de Tarragona. Carrer Pompeu Fabra (al costat de l'estaciˇ de tren).
Horari:

  • Dissabte 7: 16h a 21h
  • Diumenge 8: 11h a 20h
  • Dilluns 9: 11h a 19h


Per: Redacciˇ