Roquetes.  Muntanya, ciència i tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/30/2022#) AND (caducitat>=#6/30/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Segon tractament contra les larves dels mosquits

Es farà el proper dilluns 16 de juliol i anirà dirigit a les larves dels mosquits que es generen als arrossars perimetrals dels nuclis urbans i urbanitzats del Delta de l’Ebre

Etiquetes   natura patrimoni, delta ebre, mosquits

Publicat el10/7/2018

Segon tractament contra les larves dels mosquits | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


El proper dilluns 16 de juliol, el Consorci Polítiques Ambientals Terres de l’Ebre (COPATE) realitzarà el segon tractament dirigit a les larves dels mosquits que es generen als arrossars perimetrals dels nuclis urbans i urbanitzats del Delta de l'Ebre.

Aquests tractaments s'inclouen dins dels tres que estan programats per a la campanya 2018, i que es desenvoluparan d'aquí fins a mitjans agost.

Amb aquests tractaments, abans el CODE i ara el COPATE, fa més de 20 anys que es contribueix a rebaixar les poblacions de mosquits presents a les nostres terres, utilitzant les metodologies més punteres i alhora més respectuoses amb el alt valor ecològic que té el nostre territori.

Aquests tractaments es financen gràcies a les aportacions dels ajuntaments del Delta de l'Ebre, la Diputació de Tarragona, els Consells Comarcals del Baix Ebre i Montsià, i la Generalitat de Catalunya, sota la supervisió del Departament de Salut. Els tractaments s'inicien a l'hemidelta esquerre, a les zones de l'Ampolla-Camarles, l'Aldea, Deltebre i Riumar, per passar a l'hemidelta dret, on es faran les zones d'Amposta, Eucaliptus, Poble Nou, Sant Jaume d'Enveja, els Muntells i Sant Carles de la Ràpita, representant un total de 2.100 hectàrees d'arrossars perimetrals tractats.

En funció de la climatologia, aquest segon tractament pot variar, es preveu que es perllongui durant tota la setmana.


Foto COPATE