Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


El sector turístic de les Terres de l’Ebre i Costa Daurada es promociona conjuntament a FITUR

Un total de 27 municipis i empreses turístiques de la demarcació participen a la Fira Internacional de Turisme de Madrid de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona

Etiquetes   turisme, terres ebre, tortosa, asco, l&rsquo, ampolla, alcanar, sant carles de la rapita, amposta

Publicat el19/5/2021

El sector turístic de les Terres de l’Ebre i Costa Daurada es promociona conjuntament a FITUR | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Passeig de l’Arenal, a l’Ampolla


Les marques turístiques Terres de l’Ebre i Costa Daurada es promocionaran un any més a la Fira Internacional de Turisme, FITUR, que se celebra des d'avui i fins al 23 de maig a Madrid. Un total de 27 ens públics i privats del Camp de Tarragona, del Baix Penedès i de les Terres de l’Ebre hi participaran enguany, encapçalats pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. La cita serveix per donar a conèixer els atractius turístics d’aquestes destinacions a través d’estands propis, així com per establir i reforçar aliances amb altres institucions i empreses del sector turístic.

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; la presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació, Meritxell Roigé, i la vicepresidenta del Patronat, Camí Mendoza, visitaran aquest dimecres els estands de les marques Terres de l'Ebre i Costa Daurada, juntament amb altres autoritats dels agents participants.


Promoció conjunta

Com és habitual, ens públics i privats de la demarcació es promocionen conjuntament a les fires nacionals i internacionals més importants, de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació. A FITUR, una de les cites imprescindibles en el calendari anual de promoció turística, hi seran amb un espai propi cadascuna, en el marc de l’estand de l’Agència Catalana de Turisme.

De la marca turística Terres de l’Ebre, s’hi promocionaran els municipis de Tortosa, Ascó, l’Ampolla, Alcanar, Sant Carles de la Ràpita i Amposta.

La marca turística Costa Daurada estarà representada pels municipis d’Altafulla, Calafell, Cambrils, Creixell, Cunit, El Vendrell, L’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors, Mont-roig del Camp-Miami Platja, Reus, Roda de Berà, Salou, Tarragona, Torredembarra i Vila-seca-La Pineda Platja. A més, també hi assistiran l'Associació d'Apartaments Turístics de la Costa Daurada, l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, l'Associació Costa Daurada Destinació de Golf & Pitch & Putt, l'Estació Naàutica Costa Daurada, Port Aventura World i Aquopolis Costa Daurada.

La promoció conjunta de les marques turístiques que gestiona el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, les Terres de l’Ebre i la Costa Daurada, continuarà les properes setmanes a Navartur (del 28 al 30 de maig) i al B-Travel de Barcelona (de l’11 al 13 de juny) i a la fira Vakantiebeurs d’Utrech, als Països Baixos (4 i 5 de juny).


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho