Càmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l´Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/12/2022#) AND (caducitat>=#8/12/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El sector de l'hostaleria rep el nou confinament comarcal "com un gerro d'aigua freda"

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona afirma que és un "tancament encobert" i reclama els ajuts que el Govern els va prometre

Etiquetes   turisme, terres ebre, priorat, tarragona, hostaleria

Publicat el8/4/2021

El sector de l’hostaleria rep el nou confinament comarcal "com un gerro d’aigua freda" | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) ha rebut "com un gerro d'aigua freda" l'anunci d'un nou confinament comarcal a partir d'aquest cap de setmana. El president de l'entitat, Francesc Pintado, ha apuntat a l'ACN que la Generalitat "legisla sense sensibilitat" cap al sector. Pintado ha afirmat que, a la pràctica, es tracta d'un "tancament encobert" i ha reclamat que el Govern els doni les ajudes que els va "prometre" quan hi haguessin restriccions. "Som la diana de la Generalitat des que convivim amb la covid", ha remarcat. Alhora ha lamentat assabentar-se de la notícia per la premsa, un fet que ha considerat "una altra falta de respecte".

"Durant aquest any han pogut aprendre que som un sector que no treballa d'avui per demà. Hem de treure el personal dels ERTO, som dimecres i ja tenim les càmeres plenes pel cap de setmana. Què en fem dels productes?", ha qüestionat el president de l'AEHT. Pintado ha explicat que en la darrera reunió que va mantenir amb els consellers d'Empresa i Salut ja va advertir que la corba de contagis pujava abans que comencés la Setmana Santa. "Ara ens tornen a culpar i en som els grans damnificats", ha sentenciat.

Amb tot, ha demanat que es creï algun mecanisme per determinar que "qui s'ha vacunat i ha passat la covid es pugui desplaçar". Finalment ha carregat contra l'executiu, al qual ha acusat de "governar des del sofà, des de la comoditat de no patir pels ingressos i no ser sensible amb els ciutadans".


Per: ACN

Foto: Pixabay