Trans Terra Alta. Rutes en btt per la Terra Alta

CAT | ES


El sector citrícola canareu consolida la seua participació en la fira Fruit Attraction de Madrid

Alcanar ha tornat a tenir-ne una presència molt destacada amb vuit de la quarantena d’empreses catalanes participants

Etiquetes   agricultura, cítrics, alcanar, montsia, terres ebre

Publicat el31/10/2019

El sector citrícola canareu consolida la seua participació en la fira Fruit Attraction de Madrid | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Un any més, el sector de cítrics canareu ha participat a Fruit Attraction, la fira hortofructícola més important d'Espanya i la segona d'Europa, que s'ha celebrat a Madrid del 22 al 24 d'octubre i que enguany celebra l'onzena edició.

Alcanar ha tornat a tenir-ne una presència molt destacada amb vuit de la quarantena d'empreses catalanes participants. Aquestes empreses, especialitzades en producció i exportació de cítrics i planter, són la Cooperativa Exportadora d'Agris, Vivers Alcanar, Vivers Sancho Hnos., Vivers Alcaplant, SANDO - Alcanar Verd, Daniel Fontet, Royo Fruits i La Canareva.

Fruit Attraction és el punt de trobada comercial de tot el món per a la comunitat hortofructícola professional que en aquest any 2019 ha reunit 1.800 empreses expositores directes i 90.000 professionals de 130 països sota les premisses de comercialització, innovació, qualitat i coneixement.suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu


El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya, a través de l'empresa Promotora d'Exportacions Agroalimentàries (Prodeca), organitza la participació de les empreses catalanes del sector de la fruita en aquesta fira. En l'espai de Catalunya s'hi donen cita empreses de fruita de les quatre demarcacions catalanes que representen perfils d'empreses productores, comercialitzadores, importadores i exportadores.

Seguint la línia habitual dels darrers anys, les empreses canareves, a través dels seus estands, volen millorar el posicionament en els mercats exteriors, establir nous contactes comercials i difondre el sector dels cítrics entre els operadors visitants. Fonts de Prodeca han indicat que en aquesta edició "moltes empreses exteriors importadores han tingut interès per la fruita del sector citrícola i especialment per l'ecològica.

Previsiblement, el volum de cítric que es produirà aquesta temporada a Alcanar serà inferior al d'altres anys.


b{*}bPer: Redacció