Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Se suspen la XVI edició de l'Ironcat

La prova, que s’havia de celebrar el 16 de maig a l’Ampolla i que fou ajornat fins al 3 d’octubre per motiu de la pandèmia del coronavirus, queda definitivament suspès

Etiquetes   activitats outdoor, triatlons, l’ampolla, baix ebre, delta ebre, terres ebre

Publicat el24/7/2020

Se suspen la XVI edició de l’Ironcat  | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Imatge d'arxiu de l'edició 2019


L'Ironcat 2020, que s'havia de celebrar el 16 de maig a l'Ampolla i que fou ajornat fins al 3 d'octubre per motiu de la pandèmia del coronavirus, queda definitivament suspès. L'organització ha pres aquesta difícil decisió a causa de la incertesa que encara, ara per ara, condiciona el normal transcórrer de la vida i la realització d'esdeveniments esportius.

Fins al darrer moment s'ha intentat mantenir viva la XVI edició, esperant que amb la disminució de la incidència del virus i l'adaptació organitzativa a les noves condicions, permetrien fer un Ironcat diferent. Les condicions, a finals de juliol de 2020, lluny de millorar; empitjoren dia a dia. Aquest fet, a part del primordial principi de prudència sanitària, impossibilita la preparació i organització amb la calma i certesa necessàries.


Càmping Terra Alta. Gaudeix de la tranquil·litat i el paisatge a la vora de la via verda

Aquest any, tot ha jugat en contra. Des de l'organització es demana disculpes pel canvi de data, de traçat i ara per la suspensió definitiva i avisen que es retornarà l'import de la inscripció a tots els participants.

A partir d'avui es comença a treballar per l'edició de 2021 que se celebrarà el 22 de maig pels circuits tradicionals. La voluntat és fer un Ironcat de llarga distància, però a causa de la incertesa imperant, en la que ens haurem d'adaptar als nous protocols, més endavant es concretarà quin tipus de prova es desenvoluparà. Sense cap dubte serà una edició diferent. Adaptada a les noves mesures de prevenció i amb un aforament limitat.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho