Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/28/2022#) AND (caducitat>=#1/28/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La Sant Silvestre de Benicarló tindrà un record especial en memòria de Laura Luelmo

La 41 edició de la Sant Silvestre benicarlanda, la més antiga de les que s’organitzen a la Comunitat Valenciana, mostrarà el rebuig a la violència masclista

Etiquetes   #

Publicat el28/12/2018

La Sant Silvestre de Benicarló tindrà un record especial en memòria de Laura Luelmo | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Imatge de la 40a edició. Foto: HJ-Crono


El Club d’Atletisme Baix Maestrat i el Club Triatló Basiliscus, amb la coordinació de l’Ajuntament de Benicarló, han decidit convocar els participants uns minuts abans de la cursa i llegir unes paraules contra la violència masclista i de rebuig per la mort de la professora Laura Luelmo.

La 41 edició de la Sant Silvestre benicarlanda, la més antiga de les que s’organitzen a la Comunitat Valenciana, tindrà enguany un record especial per a la professora Laura Luelmo, assassinada recentment en un cas de violència masclista. L’entitat organitzadora de la cursa, el Club d’Atletisme Baix Maestrat, juntament amb el Club Triatló Basiliscus i amb la coordinació de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benicarló, ha explicat que «davant de la inquietud que ha generat el cas de la professora Laura Luelmo i altres de similars, hem pensat que la Sant Silvestre seria una bona oportunitat de mostrar el nostre rebuig a la violència masclista».

El regidor d’Esports, Carlos Flos, ha destacat que «aprofitant que en la Sant Silvestre participa molta gent de totes les edats, incloses entitats esportives i centres educatius, i que té molts espectadors, hem pensat que serà una bona oportunitat per deixar constància del nostre rebuig a aquest assassinat i donar suport a totes les dones que pateixen la violència masclista».

Uns minuts abans de l’inici de la cursa, es llegiran unes paraules de condemna per la mort de Laura Luelmo, a càrrec de Cristina Cervera, dama del Club d’Atletisme Baix Maestrat, i Marisa Samper, dama del Club Triatló Basiliscus.profisio - fisioteràpia esportiva i per a la salut - Amposta - Joan Lluís Fernàndez (col·legiat 10289)