Roquetes.  Muntanya, ciència i tradició

CAT | ES


Sant Jordi obre una oficina d'informació turística

L’Ajuntament de Sant Jordi vol afavorir així la contractació d’allotjament i serveis turístics en les empreses tant del poble com de la comarca

Etiquetes   turisme, turisme esportiu, turisme rural, equipaments, oficina turisme, sant jordi, baix maestrat

Publicat el9/11/2021

Sant Jordi obre una oficina d’informació turística | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La nova oficina d’informació turística de Sant Jordi


L’Ajuntament de Sant Jordi ha obert una oficina d’informació turística en el centre del poble per a facilitar als visitants la informació més completa del municipi i afavorir la contractació d’allotjament i serveis turístics en les empreses tant del poble com de la comarca. Per a facilitar als turistes l’accés a aquesta informació, l’oficina turística està situada en el Centre Cívic de Sant Jordi, just en la Plaça de l’Ajuntament.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha destacat que “és fonamental facilitar als visitants la informació més completa de tot el que ofereix el nostre municipi, així com els diferents serveis que ofereixen els nostres empresaris del sector, especialment els que tenen a veure amb el golf. De fet, en Panoràmica existeix també un punt d’informació turística, perquè es tracta del nostre principal reclam i el que atrau més visitants durant tot l’any”. L’alcalde ha explicat que “l’oficina de turisme l’hem muntada en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana i des del 25 d’octubre està plenament operativa amb l’entrada de l’informador turístic”.

Aquesta nova oficina de turisme de Sant Jordi està integrada en la xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana, de manera que potencia la col·laboració institucional en matèria d’informació turística i atenció als turistes. A més, millora la professionalització dels informadors buscant la qualitat de la informació i el tracte personalitzat al turista.

El turisme esportiu, especialment, és una prioritat per a l’alcalde de Sant Jordi, que ja la setmana passada va posar en valor el treball que està realitzant l’Ajuntament per a millorar les oportunitats dels seus veïns i va reclamar a la Diputació una aposta ferma tant pel turisme rural i de golf, com per una millora de les carreteres i accessos al municipi per a dinamitzar l’economia tant del poble com de la comarca.


Per: Redacció

Foto: Cedida