Ascó, riu, muntanya, tradició, fires i festes

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#5/26/2022#) AND (caducitat>=#5/26/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Sant Jaume regula els usos de les seues platges

Quedaran delimitats i senyalitzats els trams per a la pesca recreativa amb canya i el de la platja naturista

Etiquetes   natura entorn, platges, sant jaume enveja, delta ebre

Publicat el25/8/2020

Sant Jaume regula els usos de les seues platges | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Aquests últims dies les platges del terme municipal de Sant Jaume d'Enveja han vist incrementada la presència de banyistes, un fet que ha generat algun problema al coincidir amb altres usuaris de les platges que pratiquen la pesca recreativa. Per tal d'evitar conflictes entre pescadors i banyistes i donat que actualment l'Ajuntament no disposa de cap ordenança que regule l'ús de les platges, el consistori, a l'espera de poder aprovar una ordenança, ha acordat que es podrà pescar amb canya durant les 24 hores del dia només al tram de platja senyalitzat com a zona de pesca recreativa. A més, en aquest tram, els pescadors tindran preferència sobre el banyista.

Aquest tram té una distància de 864 metres i comença a partir dels 700 metres de l'arribada a la platja pel camí del Serrallo en direcció Migjorn. El tram estarà senyalitzat.

L'Ajuntament delimitarà una zona de platja naturista de 1.880 metres, situada a continuació del tram de pesca en direcció Migjorn. Per tant, aquesta comença a 1.564 metres des de l'arribada a la platja pel camí del Serrallo i finalitza 650 metres abans d'arribar al xiringuito de Migjorn.


Per: Redacció

Foto: Google Maps