Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#5/29/2022#) AND (caducitat>=#5/29/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Sant Jaume d'Enveja valora positivament la tempora de platges amb la nova regulació

Durant tot l’estiu, dos agents cívics han estat informant als visitants a les platges dels usos que s’han pogut portar a terme a cada zona, segons l’ordenança recentment aprovada

Etiquetes   entorn, turisme, sant jaume enveja, platges, delta ebre

Publicat el15/10/2021

Sant Jaume d’Enveja valora positivament la tempora de platges amb la nova regulació | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Aquest estiu ha entrat en vigor la nova regulació i senyalització de les platges del terme de Sant Jaume d'Enveja. Durant tot l'estiu, dos agents cívics han estat informant als visitants a les platges dels usos que s'han pogut portar a terme a cada zona, segons l'ordenança recentment aprovada. També han donat informació d'on es podien estacionar els vehicles, de la prohibició d'arribar a la mateixa platja amb vehicle i de pernoctar amb caravanes o tendes de campanya. Així mateix, s'ha ordenat la platja definint zones per a pescadors i per a gossos.

L'Ajuntament de Sant Jaume en fa una valoració molt positiva de la nova ordenança i de les millores portades a terme i la informació de control, el que suposat un ús més sostenible als espais naturals del Delta de l'Ebre.


Per: Redacció

Fotos: Cedida