Sant Jaume d´Enveja, harmonia natural

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/4/2021#) AND (caducitat>=#12/4/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Sant Jaume d'Enveja se suma a les curses urbanes

El diumenge 25 de novembre se celebrarà la primera edició de Ia Cursa Urbana Sant Jaume d’Enveja, que es disputarà en les modalitats 5 k i 10 k. També hi haurà una cursa infantil per als alumnes de l’escola del municipi

Etiquetes   esports, running, sant jaume enveja

Publicat el9/11/2018


Sant Jaume d’Enveja se suma a les curses urbanes | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Sant Jaume d'Enveja (Delta de l'Ebre) se suma al calendari de curses urbanes que anualment s'organitzen a les Terres de l'Ebre amb la celebració el diumenge 25 de novembre de la primera edició de la Cursa Urbana Sant Jaume d'Enveja.

La prova, que es disputarà en les modalitats de 5 i 10 km, està organitzada per la Regidoria d'Esports del municipi deltaic amb la col·laboració de l'empresa organitzadora d'esdeveniments esportius Urban Running Castelló. També hi col·laboren voluntaris de Creu Roja i Protecció Civil i les empreses Bon Preu Supermercats,  Arròs Montsià i Luet Stetic.

La sortida de la cursa serà a les 9.30 h a la Plaça 23 de juny i l'arribada a la Plaça de l'Ajuntament. Hi haurà servei d'esmorzar per tots els participants i trofeus per als tres primers classificats de cada categoria.

Els interessats a participar en la cursa es poden inscriure a través del web www.urbanrunningcastellon.com/carreras. El preu de la inscripció és de 5'50 €.

Amb l'objectiu de promoure l'esport entre els més menuts, s'ha programat una cursa infantil per als alumnes de l'Escola de Sant Jaume, amb un recorregut pel carrer Major del municipi.4 Camins: lloguer de bicicletes - serveis turístics / Els Muntells - delta de l’Ebre